Az oldal tulajdonosa: Szalkai Károly
E-mail: info@topcruiser.hu
Készült: 2007. március 20.
Készítette: design: k@tilla www.netstilus.hu PHP: Cidalain www.cidalain.uw.hu
TOPCRUISER terepjáró felszerelés Minden ami egy terepjáróhoz szükséges Magyarországon. Terepjáró felépítmények mint pl.: Classik keménytető (terepjáró), Topcruiser keménytető (terepjáró), Sport keménytető terepjáróhoz, Off-Road  keménytető terepjáróhoz. De forgalmazunk saválló kiegészítőket terepjáróhoz, mint terepjáró Gallytörő rácsok terepjáróhoz, terepjáró oldalfellépők terepjáróhoz, terepjáró hátsó ütközők terepjáróhoz, terepjáró bukókeret terepjáróhoz, de ezn kívül nálunk Várpalotán megtalálja a terepjáró alkatrészeket és azok között a terepjáró csörlő, terepjáró csörlőket, terepjáró vontató eszközök, eszközöket, és akár a terpjáró emelő t is.
TOPCRUISER terepjáró felszerelés. TOPCRUISER terepjáró felszerelés
Minden ami egy terepjáróhoz szükséges Magyarországon. Terepjáró felépítmények mint pl.: Classik keménytető (terepjáró), Topcruiser keménytető (terepjáró), Sport keménytető terepjáróhoz, Off-Road  keménytető terepjáróhoz. De forgalmazunk saválló kiegészítőket terepjáróhoz, mint terepjáró Gallytörő rácsok terepjáróhoz, terepjáró oldalfellépők terepjáróhoz, terepjáró hátsó ütközők terepjáróhoz, terepjáró bukókeret terepjáróhoz, de ezn kívül nálunk Várpalotán megtalálja a terepjáró alkatrészeket és azok között a terepjáró csörlő, terepjáró csörlőket, terepjáró vontató eszközök, eszközöket, és akár a terpjáró emelő t is.
   


 

  TEREPJÁRÓ FELSZERELÉSEK

Itt azok találnak  hasznos kiegészítőket, (persze nem kizárásos alapon) akik nem csak hétköznapi módon használják autójukat. Nagyon légyeges  szempont a termék minősége mellet a használati értéke valamint az élettartalma . Gyakorlatilag több évtizedes múlttal rendelkező gyártók termékei közül  választhat.

Tetőcsomagtartók | Csörlők és kiegészítői | Fordító csiga | Rántó kötél | Emelők | Acél lökhárítók

 

TETŐCSOMAGTARTÓK

Kimondottan Terepjárókhoz készült tetőcsomagtartók. Stílusában, kivitelében jól illeszkedik az autójához. A masszív felépítésének köszönhetően munkához, túrázáshoz remekül használható. Széles variációban kapható, hogy önnek leginkább tetszőt választhassa.

A tetőcsomagtartók az oldalunkon megismert felépítményekhez használható!

 

 

Csörlők és kiegészítői

Az eredeti Amerikai RAMSEY csörlők garantálják ,hogy minden körülmények között kifogástalanul végzik a rájuk bízott feladatot . A puszta vonóerőn kívül lényeges szempont a csörlőhöz felhasznált anyagok minősége ,elektromos alkatrészek szigeteltsége valamint a jól átgondolt tervezetség . Azon felhasználok akik Off-Road körülmények közt is használják a terepjárót , nem kell külön mondani mit is jelent egy profi csörlő . Akik csak alkalmanként veszik elő , azoknak akár évtizedik biztonságos önmentő eszköze lesz . Mindenképpen törekedni kell a csörlő szakszerű , „használható „ felszerelésére ! Az mellet ,hogy erős megbízható helyre kell felhelyezni , fontos az is ,hogy a kötéldob látható helyen legyen . Sárban , hóban , meredek partoldalnál le tudjuk akasztani a vonókampót . Széles teljesítményválasztékban és több kiegészítővel kapható . Rendkívül jó ár-érték arányba juthat most a RAMSEY csörlőhöz.

további részletek »

 

Fordító csiga

Kétszeres vonóerő alkalmazására vagy (és ) a kötél irányváltására alkalmas eszköz . 8 mm-es acélból készült , 10.9es acéltengellyel és zártcsapággyal ellátott fordítócsiga . Kötélvezető horonnyal valamint vonószemre is akasztható házzal van ellátva.

 

Rántó kötél

Egy rendkívül fontos kiegészítő . Egy jó kötél az mellet ,hogy biztonságot ad kíméli az autónk szerkezetét . Akkor válik nagy szerepe ha nem csak puszta motorerőt , hanem tömegerőt is használnunk kell . Gyakorlatilag egy négy eres dinamikus kötélről van szó ami a rántásnál ,vontatásnál kíméletességet és plusz erőtartalékot biztosit . Ez a speciális kötél „energiát tárol magában „ , ami a kötél maximális megfeszülésekor „szabadul fel” . Továbbá a fokozatos nyúlásának köszönhetően folyamatos csillapítást biztosít . Ennek a kötélnek a használatával a vontató, rántó autó nyugodtan „ nekifuthat ”, hogy a maximális tömegerejét is ki tudja használni mentéskor .

 

Emelők

Hijack terepjáró emelő . Eredeti Amerikai termék , profi kivitelezésbe ! Mind alkatrészeibe , szerkezetébe és anyag felhasználásában megfelelően kivitelezett termék . Szakszerűen használva , biztonsággal emelhetünk ! „ Kézi csörlőnek” is használható !

 

Acél lökhárítók

Egy hasznos kiegészítő ami nagy védelmet ad az autójának . A puszta védelem mellet kitűnően használható csörlő felszereléséhez . Egyedi arculatot biztosít az autója számára . Gyakorlatilag végtelen a forma variáció . Minden alvázas terepjáróra elkészíthető , egyedi elképzelés alapján is . Egy komplett lökhárító tartalmazza a cb antenna tartót , gallyvető kötél szemet , lámpavédőt , szúró lámpa tartót ,vonószemet . Nem lehet az autót leműszakiztatni , forgalomba helyezni ezzel a kiegészítővel ! Műbizonylat nem lehet ellátni ! Azoknak ajánlom akik a közúti közlekedésbe nem használják a terepjárót , viszont nagy hasznát tudja venni-e kiegészítőnek . 

Terepjáró felszerelés Várpalota
TOPCRUISER terepjáró felszerelés.

Minden ami egy terepjáróhoz szükséges Magyarországon. Terepjáró felépítmények mint pl.: Classik keménytető (terepjáró), Topcruiser keménytető (terepjáró), Sport keménytető terepjáróhoz, Off-Road  keménytető terepjáróhoz. De forgalmazunk saválló kiegészítőket terepjáróhoz, mint terepjáró Gallytörő rácsok terepjáróhoz, terepjáró oldalfellépők terepjáróhoz, terepjáró hátsó ütközők terepjáróhoz, terepjáró bukókeret terepjáróhoz, de ezn kívül nálunk Várpalotán megtalálja a terepjáró alkatrészeket és azok között a terepjáró csörlő, terepjáró csörlőket, terepjáró vontató eszközök, eszközöket, és akár a terpjáró emelő t is.

Szóval Off-Road terepjáró felszerelés Várpalota!

Terepjáró tuning Offroad tuning alkatrészek Terepjáró felszerelés minden mennyiségben Várpalotán.

A google találati listája alapján oldalunkat ezidáig a következő keresőszavakkal érték el legtöbbször:
Pick up raktérfedél, Pick-up lapos tető, pick up kiegészítő, pick up felszerelés, off road felszerelés, off road felszerelések, off road kiegészítő, off road kiegészítők, Terepjáró kiegészítő, offraod, alkatrész, terepjáró alkatrész