Az oldal tulajdonosa: Szalkai Károly
E-mail: info@topcruiser.hu
Készült: 2007. március 20.
Készítette: design: k@tilla www.netstilus.hu PHP: Cidalain www.cidalain.uw.hu
TOPCRUISER terepjáró felszerelés Minden ami egy terepjáróhoz szükséges Magyarországon. Terepjáró felépítmények mint pl.: Classik keménytető (terepjáró), Topcruiser keménytető (terepjáró), Sport keménytető terepjáróhoz, Off-Road  keménytető terepjáróhoz. De forgalmazunk saválló kiegészítőket terepjáróhoz, mint terepjáró Gallytörő rácsok terepjáróhoz, terepjáró oldalfellépők terepjáróhoz, terepjáró hátsó ütközők terepjáróhoz, terepjáró bukókeret terepjáróhoz, de ezn kívül nálunk Várpalotán megtalálja a terepjáró alkatrészeket és azok között a terepjáró csörlő, terepjáró csörlőket, terepjáró vontató eszközök, eszközöket, és akár a terpjáró emelő t is.
TOPCRUISER terepjáró felszerelés. TOPCRUISER terepjáró felszerelés
Minden ami egy terepjáróhoz szükséges Magyarországon. Terepjáró felépítmények mint pl.: Classik keménytető (terepjáró), Topcruiser keménytető (terepjáró), Sport keménytető terepjáróhoz, Off-Road  keménytető terepjáróhoz. De forgalmazunk saválló kiegészítőket terepjáróhoz, mint terepjáró Gallytörő rácsok terepjáróhoz, terepjáró oldalfellépők terepjáróhoz, terepjáró hátsó ütközők terepjáróhoz, terepjáró bukókeret terepjáróhoz, de ezn kívül nálunk Várpalotán megtalálja a terepjáró alkatrészeket és azok között a terepjáró csörlő, terepjáró csörlőket, terepjáró vontató eszközök, eszközöket, és akár a terpjáró emelő t is.
   


 

  JOGI NYILATKOZAT


A Topcruiser.hu Web oldal magán tulajdonban van!

Az érdeklődők előzetes tájékoztatására jött létre, döntés hozatal megkönnyítése végett. Ajánlattevésnek nem minősül, bármilyen változtatás jogát fenntartja a tulajdonos.

Képek illusztrációként szerepelnek, ami nem feltétlen azt jelenti, hogy az időközben a gyártók által végzett változtatásokkal megegyezőek.

Az árak tájékoztató jellegűek, mindenkori beszerzési, előállítási, Euró – Forint közti árfolyam befolyásolja.

A topcruiser.hu weboldalon található termékekre, a mindenkori Magyarországi garanciát szabályzó tőrvények vonatkoznak! Jótállást, szavatosságot ezeknek a törvényeknek megfelelően látjuk el! A termékek javítását székhelyünkön (Várpalotán) tudjuk csak ellátni, mely áruknak ide és visszaszállítását a termék tulajdonos (vevő) fizeti meg. Az általános, garanciát szabályzó tőrvényektől csak írásos feltételekkel térhetünk el, abban az esetben, ha a vevőnek plusz előnnyel jár.

Az oldalon szereplő írásos és képes anyag másolására (részben vagy egészben), 3. személynek való tovább adására, egyéb területeken való felhasználására, stb. a tulajdonos írásos engedélye (beleegyezése) nélkül nem lehet!

Továbbá az oldalon semmifajta változtatást a tulajdonos írásos engedélye nélkül nem lehetséges. A Web oldalt természetszerűleg védve van a különböző számítógépet károsító programoktól, vírusoktól, de garantálni nem tudjuk a károsító elemek lehetőségét! Se anyagi, se erkölcsi, se jogi felelőséget nem tudunk vállalni az ebből adódó, problémákból, károkból.


 

Terepjáró felszerelés Várpalota
TOPCRUISER terepjáró felszerelés.

Minden ami egy terepjáróhoz szükséges Magyarországon. Terepjáró felépítmények mint pl.: Classik keménytető (terepjáró), Topcruiser keménytető (terepjáró), Sport keménytető terepjáróhoz, Off-Road  keménytető terepjáróhoz. De forgalmazunk saválló kiegészítőket terepjáróhoz, mint terepjáró Gallytörő rácsok terepjáróhoz, terepjáró oldalfellépők terepjáróhoz, terepjáró hátsó ütközők terepjáróhoz, terepjáró bukókeret terepjáróhoz, de ezn kívül nálunk Várpalotán megtalálja a terepjáró alkatrészeket és azok között a terepjáró csörlő, terepjáró csörlőket, terepjáró vontató eszközök, eszközöket, és akár a terpjáró emelő t is.

Szóval Off-Road terepjáró felszerelés Várpalota!

Terepjáró tuning Offroad tuning alkatrészek Terepjáró felszerelés minden mennyiségben Várpalotán.