Minden ami egy terepjáróhoz szükséges Magyarországon. Terepjáró felépítmények mint pl.: Classik keménytető (terepjáró), Topcruiser keménytető (terepjáró), Sport keménytető terepjáróhoz, Off-Road  keménytető terepjáróhoz. De forgalmazunk saválló kiegészítőket terepjáróhoz, mint terepjáró Gallytörő rácsok terepjáróhoz, terepjáró oldalfellépők terepjáróhoz, terepjáró hátsó ütközők terepjáróhoz, terepjáró bukókeret terepjáróhoz, de ezn kívül nálunk Várpalotán megtalálja a terepjáró alkatrészeket és azok között a terepjáró csörlő, terepjáró csörlőket, terepjáró vontató eszközök, eszközöket, és akár a terpjáró emelő t is. Minden ami egy terepjáróhoz szükséges Magyarországon. Terepjáró felépítmények mint pl.: Classik keménytető (terepjáró), Topcruiser keménytető (terepjáró), Sport keménytető terepjáróhoz, Off-Road  keménytető terepjáróhoz. De forgalmazunk saválló kiegészítőket terepjáróhoz, mint terepjáró Gallytörő rácsok terepjáróhoz, terepjáró oldalfellépők terepjáróhoz, terepjáró hátsó ütközők terepjáróhoz, terepjáró bukókeret terepjáróhoz, de ezn kívül nálunk Várpalotán megtalálja a terepjáró alkatrészeket és azok között a terepjáró csörlő, terepjáró csörlőket, terepjáró vontató eszközök, eszközöket, és akár a terpjáró emelő t is.
TOPCRUISER terepjáró felszerelés. TOPCRUISER terepjáró felszerelés.
   


 

  FELÉPÍTMÉNYEK
Belépés a felépítmények oldalra
 Több fajta formában, esztétikus kivitelben , széles  felhasználhatósági körben , kedvező áron!

Gyakorlatilag mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb, leginkább használható felépítményt . A széles forma és felszereltségi variációk lehetőséget biztosítanak , hogy a terepjárója minél inkább az ön igényeihez igazodjon. A felépítmények pontosan illeszkednek az adott autó típushoz. Stabilan, szakértelmet nem igényelve könnyen le és felszerelhetők. Az acélváznak köszönhetően nagy terhelhetőséget (300kg), és nehéz terepen is zörejmentes viselkedést biztosít . Mivel a Pick-up-ok többségének a plató ajtaja nem zárható gyárilag, ezért rendkívül fontos a keménytető jó zárhatósága. Ezt a feladatott az alumínium zárólap és a 3 ponton záródó fém mechanikás zár teszi lehetővé. Erős, 2x350 Nm-es gázteleszkóp nagy szélben is stabilan tartja a hátsó ajtót. Élőlények ( állatok , növények ) szállítását nagy mértékben megkönnyítheti az egyedülálló 20 mm-es HŐSZIGETELÉS , ami nyári melegben szinte nélkülözhetetlen . Ebben segíthet még a fülke felőli részhez beépített szellőztető ventilátor ( 2db ). A rendkívül strapabíró, szennyeződéseknek ellenálló belső kárpitozás nem csak a hőszigetelést takarja el , hanem tetszetősé teszi a kabin belsejét is. A sötét színű ajtók esztétikussá , nehezen beláthatóvá teszik a felépítményt . Lehetőség van teljesen zárt, színre fényezett ajtajú felépítményre is (csak a „MUNKA” felépítménynél ) . Ugyan ebben az esetben a középső visszapillantó tükör nem használható, viszont rejtve marad a rakományunk is . Természetesen oldalablakos variációra is van lehetőség. A hátsó ajtóval megegyező sötét színárnyalatban, nagy méretben rendelhető.

„Normál” felépítményeknél hármat fajtát különböztetünk meg :

  1. CLASSIK: platóval és a fülkével megegyező méret, enyhén döntőt SIK felületű hátsó ajtó.
  2. TOPCRUISER: platóval és a fülkével megegyező méret, nagy mértékben döntött és ÍVESEN hajlított hátsó ajtó.
  3. MUNKA: plató és a fülke méretével megegyező , vagy a fülke méreténél magasabb felépítmény. Sötét, de átlátszó vagy színre fényezett és teljesen zárt hátsó ajtóval .

A eddig felsorolt felépítményekhez külön rendelhető :

  • 2db szellőztető ventilátor (bármely típusú keménytetőhöz , de csak a UNIVERSAL vagy az OMEGA felszereltséghez )
  • belső védőrács ajtóra , ablakra ( érték megóvás és a nyílászárok védelmére )

Akinek a helyszükséglete nem nagy, és szeretnék megőrizni a Pick-up jelleget, bátran ajánlom a „SPORT” típusú lapos tetőnket. A markánsabb külső és a rakodhatóság érdekében megnöveltük a felépítmény magassága 120 mm-rel. Mivel ez a változat is terhelhető, a fényezés sérülésének elkerülése végett rá helyeztünk egy bordás alumínium lemezt is. Természetesen jól is mutat ez a kis kiegészítés ( ízlések kérdése persze ) , főleg a sötétebb színű terepjárókon .Tovább növelhetjük az egyedi arculatot saválló cső sínnel vagy akár bukókeret ráhelyezésével is. Természetesen ezek a kiegészítők a felépítmény tetejére ráhelyezett csomagok rögzítésére is remekül használhatók.
Azért, hogy az ön számára a legmegfelelőbb felépítményt választhassa, kérem alaposan tanulmányozza át az árlistánkat.

FELÉPÍTMÉNYEK MEGTEKINTÉSE

 

Terepjáró felszerelés Várpalota
TOPCRUISER terepjáró felszerelés.

Minden ami egy terepjáróhoz szükséges Magyarországon. Terepjáró felépítmények mint pl.: Classik keménytető (terepjáró), Topcruiser keménytető (terepjáró), Sport keménytető terepjáróhoz, Off-Road  keménytető terepjáróhoz. De forgalmazunk saválló kiegészítőket terepjáróhoz, mint terepjáró Gallytörő rácsok terepjáróhoz, terepjáró oldalfellépők terepjáróhoz, terepjáró hátsó ütközők terepjáróhoz, terepjáró bukókeret terepjáróhoz, de ezn kívül nálunk Várpalotán megtalálja a terepjáró alkatrészeket és azok között a terepjáró csörlő, terepjáró csörlőket, terepjáró vontató eszközök, eszközöket, és akár a terpjáró emelő t is.

Szóval Off-Road terepjáró felszerelés Várpalota!

Terepjáró tuning Offroad tuning alkatrészek Terepjáró felszerelés minden mennyiségben Várpalotán.

A google találati listája alapján oldalunkat ezidáig a következő keresőszavakkal érték el legtöbbször: 
Toyota pic up keménytető, Toyota pic up felépítmény, Toyota Hilux felépítmény, Toyota Hilux keménytető, Ford Ranger pick up keménytető, Ford Ranger felépítmény, Mazda BT50 keménytető, Mazda BT50 felépítmény, Nissan pick up keménytető, Nissan pick up felépítmény, Nissan Navara felépítmény, Nissan Navara keménytető, Mitsubishi felépítmény, Mitsubishi Keménytető, Isuzu D-max felépítmény keménytető, Isuzu D-Max felépítmény keménytető